Vacature Assistent accountant

controle – en samenstelpraktijk

Assistent accountant m/v (32-40 uur)

Je werkzaamheden richten zich primair op het in teamverband en zelfstandig uitvoeren van controle - en samenstelopdrachten en administratieve dienstverlening, onder aansturing van een relatiebeheerder of manager. Je bent mede verantwoordelijk voor jouw projecten en de contacten met de klant.

Profiel van de geschikte kandidaat

Je hebt je HBO / WO opleiding afgerond en bent studerend voor de (post) master opleiding Accountancy RA of (post) bachelor opleiding AA en hebt 0-6 jaar relevante werkervaring. Je bent analytisch en organisatorisch ingesteld. Je bent goed in staat om zelfstandig een klus te klaren. Je bent energiek en pro actief. Je hebt gevoel voor projectbeheersing en je communiceert gemakkelijk zowel met klanten als collega’s.

Het aanbod

Finchtree biedt je een afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij de functie past een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor de balans werk-prive.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen onze organisatie kun je contact opnemen met drs. Edwin Mourits RA op 010-4455516 of e.mourits@finchtreegroup.com.

Wilt u door ons benaderd worden?
Laat dan hiernaast uw telefoonnummer achter.

    Algemene voorwaarden    |    Disclaimer    |    Klachtenregeling    |    Privacy Reglement