Vacature

Controleleider m/v

Controleleider m/v

In deze functie ben je werkzaam in de controlepraktijk alsmede in de internationale praktijk. Je (wettelijke en vrijwillige) controleopdrachten voer je zelfstandig uit onder directe verantwoordelijkheid van de vennoot of een meer ervaren manager, afhankelijk van je kennis en ervaring. De opdrachten in de internationale praktijk zijn veelal gericht op IFRS accounting vraagstukken, het opstellen van complexe consolidaties en het opstellen van jaarrekeningen onder IFRS. Je bent mede verantwoordelijk voor jouw projecten en de contacten met de klant.

Profiel van de geschikte kandidaat

Je hebt de RA-titel (bijna) in je bezit en hebt 6-9 jaar relevante werkervaring op een accountantskantoor. Je hebt praktische kennis van IFRS. Je bent analytisch en organisatorisch ingesteld en hebt ervaring met het aansturen en begeleiden van assistent accountants. Je bent ook goed in staat en bereid om zelfstandig een klus te klaren. Je hebt gevoel voor projectbeheersing en persoonlijk klantcontact. Communiceren op verschillende niveaus gaat je goed af, in het Nederlands en het Engels. Je bent woonachtig in de regio.

Het aanbod

Finchtree biedt je een afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Op ons kantoor is er aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Bij de functie past een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen onze organisatie kun je contact opnemen met drs. Edwin Mourits RA op 010-4455516 of e.mourits@finchtreegroup.com.

Wilt u door ons benaderd worden?
Laat dan hiernaast uw telefoonnummer achter.

    Algemene voorwaarden    |    Disclaimer    |    Klachtenregeling    |    Privacy Reglement