Vacature Stagiair

m/v voor database project

Stagiair m/v (32 uur per week)

Het betreft een project waarbij je met behulp van de analysetool IDEA een (standaard) product gaat ontwikkelen wat ingezet gaat worden bij de uitvoering van onze controleopdrachten. Uitvoering van het project zal plaatsvinden bij ons op kantoor. In een eerder stadium is reeds gewerkt aan standaard output vanuit IDEA. In de komende fase willen we deze output verder laten optimaliseren en mede met behulp van scripts/programmering de output meer klant specifiek maken en koppelen met bankbestanden.

Profiel van de geschikte kandidaat

Je bent een scherpe student(e) die veel affiniteit heeft met het onderwerp. Je bent goed thuis in Excel en database toepassingen. Wiskundige of IT achtergrond is een pre. Je communiceert gemakkelijk met collega’s. Het spreekt je aan op deze manier kennis te maken met ons kantoor.

Het aanbod

Finchtree biedt je een leuke stageplaats met goede persoonlijke begeleiding. Als stagiair ontvang je bij ons een maandelijkse stagevergoeding.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen onze organisatie kun je contact opnemen met drs. Edwin Mourits RA op 010-4455516 of e.mourits@finchtreegroup.com.

Wilt u door ons benaderd worden?
Laat dan hiernaast uw telefoonnummer achter.

    Algemene voorwaarden    |    Disclaimer    |    Klachtenregeling    |    Privacy Reglement